Du er her:

Ørbæk Kirkes menighedspleje

Ørbæk Kirke har fået en menighedspleje, som fremover vil stå for uddeling af konfirmandhjælp.

Ved udgangen fra kirkerummet står den gamle pengeblok, som en stadig påmindelse til os alle om, at kristendom ikke kun er abstrakt teori, men også konkret praksis: Den kærlighed, som Gud har givet os inde i kirken, skal vi give videre til andre ude i verden ved at give dem det, som de har behov for og trænger til lige her og lige nu. I vore dage er den medmenneskelige omsorg udliciteret til velfærdsstaten, men det betyder ikke, at vi ikke selv kan og skal gøre bare lige lidt mere. Og derfor er det også med stor glæde, at vi kan fortælle, at menighedsrådet har grundlagt en menighedspleje ”med det primære formål at yde hjælp til økonomisk trængte familier i forbindelse med fejring af konfirmation i Ørbæk Kirke.”

Menighedsplejens arbejde finansieres ved udlejning af Sognehuset til mindesamvær, ved indsamling ved gudstjenester og arrangementer og ved indbetaling af frivillige bidrag enten i kontanter eller på MobilePay 529007 eller på konto 4366 – 13024340. Bemærk at donationer til velgørenhed er fradragsberettigede.

Vi håber, at I vil støtte menighedsplejens arbejde, for: ”enhver skal give, som han har hjerte til – ikke vrangvilligt eller under pres, for Gud elsker en glad giver.  Gud magter at give jer al nåde i rigt mål, så I altid i alle måder har nok af alt og endda overflod til at gøre godt.” (2 Kor 9,7-8)

Se vedtægterne her.

Del dette: